Moeder: ‘Een buiten wandel coachsessie om aan te bevelen. Zeker voor iemand die heel erg in het hoofd zit, is buiten zijn een goed idee. Al wandelend, pratend met elkaar om je heen kunnen kijken en zonder oordeel je gevoel kunnen observeren midden in de natuur, dat heeft mij heel erg goed gedaan. Jij voelde aan wat er op het moment nodig was qua spiegel of reflectie, heel erg bedankt daarvoor.’

[one_half]

Met je voeten op de grond een nieuw pad bewandelen

Frisse wind op je gezicht, een zonnestraal die je huid verwarmt en het groen van de bomen dat direct zorgt dat je je meer ontspannen en veilig voelt. In de natuur kom je gemakkelijk tot rust en krijgen bezorgdheden, problemen en angstgevoelens de ruimte. De prikkels en spanningen van alledag kunnen losgelaten, het doorjakkeren gaat een paar versnellingen lager en het harde werken heel even on hold. Met de frisse ademlucht en je voeten op de grond land je langzaam weer in je lijf en voel je je weer meer mens. Jeetje wat is het eigenlijk mooi om je heen realiseer je je en je zou het vaker moeten doen! Wat had je dit even nodig om weer helder te kunnen denken en te voelen wie je bent en wat jij nodig hebt. Alle zorgen heel even op pauze en echt even tijd voor jezelf om op te laden en alle stof neer te laten dwarrelen, terwijl de buitenlucht je goed doet. Passen te vertragen en deze tijd voor jezelf te gunnen naast alle goede zorgen voor anderen.

Tijdens deze wandelcoaching in de natuur is het niet hard werken, maar op een natuurlijke ontspannen manier inzichten opdoen, ontdekken wat er gezien en gehoord mag worden en wat het fluisterstemmetje in jezelf je wil vertellen door het mooie decor van natuurbeelden die boekdelen spreken. Zoals die bijna omgevallen boom die precies laat zien hoe je je voelt of juist die ranke stam met zijn vele zijtakjes die een bepaald patroon weerspiegelt. 

Deze wandelcoaching zorgt ervoor dat je:

 • rust en ruimte gaat ervaren in hoofd en lijf
 • ademhaling verruimt en verdiept
 • enthousiasme, plezier en energie de ruimte krijgen
 • van overleven naar leven gaat
 • helderheid en helikopter view ervaart, waardoor overzicht optreed

Fijn, ik wil contact

[/one_half]

Je overgeven aan de kracht van de natuur

Voor jouw als hooggevoelige ouder is het essentieel om af en toe pas op de plaats te maken, jezelf voorop te zetten en je bewust te zijn wat je energie kost en wat je energie geeft om in evenwicht te blijven. De rustgevende kracht van de natuur kun je gebruiken om je te helpen en door het wandelen zelf kom je letterlijk in beweging. Je hervind balans, krijgt overzicht en laat achter wat je niet meer dient.

wandelcoaching, kindercoaching of natuurcoaching voor hooggevoelige moeders en vaders die meer ontspanning en ontprikkeling nodig hebben in Utrecht

Van onrust naar rust 

Kan je wel wat rust gebruiken, het hoofd mag wel wat leger en de spanningen wat minder? Of mag je jezelf meer laten horen en de ruimte innemen die je nodig hebt om je fijn te voelen? In de natuur kan het allemaal. Samen duiken we het groen in om er daarna weer met frisse energie en glimlachend uit te komen. Ben je klaar om een nieuw pad te bewandelen? 

Kosten wandelcoaching op maat

Een wandelcoaching sessie is een ontspannen ontdekking en groei proces voor jezelf en vindt plaats in Amelisweerd, Utrecht. Vantevoren ontvang je een intake formulier, zodat de coachingsessie nog beter gaat aansluiten bij waar je tegenaan loopt en naar verlangt. 

Een sessie in het groen kost 67,50 euro / 70 min incl. de eventuele benodigde materialen (BTW vrij)

natuurwandeling, natuurcoaching, wandelcoaching voor hooggevoelige ouders in de natuur voor diepere ontspanning en tijd voor jezelf in Utrecht Hoograven en Amelisweerd

Neem vrijblijvend contact op voor een wandelcoaching sessie

* Vul deze velden alsjeblieft in.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Vertel me eventueel iets meer

  Ik gebruik je gegevens alleen om je een bevestigings email te sturen en voor het maken van een afspraak.