Je zoon, dochter en / of jezelf weer vrolijker en lekker in je vel 

Hieronder vind je het tarieven overzicht van Praktijk Manja op een rijtje. Ik neem graag de tijd voor jullie en chroom niet contact op te nemen bij vragen.

Kosten voor kindercoaching, gezinscoaching of ouderbegeleiding zijn vaak wel aftrekbaar als zorgkosten bij de inkomstenbelasting. Neem hiervoor contact op met de belastingdienst. In de meeste gevallen wordt kindercoaching helaas (nog) niet vergoed door de aanvullende zorgverzekering, maar het loont de moeite om even bij je eigen zorgverzekeraar te informeren of te kijken of het vanuit PGB betaald kan worden.

Alle genoemde kosten zijn BTW vrij en excl. eventuele reiskosten a 0,30 euro / km buiten Utrecht stad

KIND & JONGERENCOACHING 

Bij een kindercoach traject speelt vooral bij kinderen jonger dan 12 jaar het gezinssysteem ook een grote rol. Daarom neem ik ruim de tijd om ook je/jullie als ouder(s) te spreken, zodat ik een vollediger beeld heb wat er speelt, ik meer inzicht heb in wie jullie zijn en wat het beste bij jullie past qua begeleiding. Als coach sta ik naast jullie, doen we het samen en help ik vanuit mijn kennis en ervaring jullie weer op weg naar meer rust, plezier en verbinding onderling. Vanaf 12 jaar kijken we met elkaar wat goed voelt en passend is en blijven we laagdrempelig met elkaar in contact.

Uitleg per onderdeel te vinden onder kindercoaching pagina

  • Kennismaking in praktijk of telefonisch : kosteloos (30-45 minuten)
  • Intake gesprek kind : €55 (60 minuten)
  • Sessies kind : €75 (60 minuten)
  • Intake gesprek ouder(s) aan huis of in de praktijk : 80 (90 min overdag) of 90 (90 min avond).
  • Tussentijdse- of eind evaluatie €55 (60 minuten)
  • Producten voor thuis die helpen bij ontspanning zoals; ademboek, yogakaarten, adembal e.a (prijs op aanvraag)

Ouder gesprek /sessie

Als een kindercoach traject nog te vroeg is, je kind is jonger dan 6 jaar en je hebt als ouder(s) vooral zelf behoefte aan sparren en handvatten in opvoeding en ouderschap neem dan contact op voor een ouder gesprek of individuele sessie voor jezelf als vader of moeder €75 (60 minuten). Of kijk hieronder eens bij de thema sessies voor jezelf of je zoon of dochter.

Bij een kindercoach traject blijven de ouder(s) betrokken om zelfvertrouwen te vergroten, je kind te begeleiden met heftige emoties en de ouder - kind band te versterken van zowel het HSP prikkelgevoelige kind als gepeste of piekerende kind in Utrecht Hoograven

VERLIES & ROUW BEGELEIDING

Deze begeleiding is er voor zowel kinderen als volwassenen. Het aantal sessies hangt af van de gebeurtenis en hoeveel begeleiding jijzelf  of je zoon/dochter hierin nodig heeft en gaan dus in overleg.

Sessies €75 (60 minuten)

Het unieke 5-delige ontspan pakket voor thuis, indien passend bij de leeftijd van je kind, met o.a het ademboek, adembal, yogakaarten  kan als klant compleet worden aangeschaft of per onderdeel. Vraag naar de prijs en producten tijdens de sessie.

Meer info over verlies & rouwbegeleiding kinderen

Meer info over verlies & rouwbegeleiding volwassenen

Als rouwcoach helpt Manja kinderen en volwassenen met rouwbegeleiding om een manier te vinden het leven weer zelf aan te kunnen en het verlies een plek te geven

PENSIOENBEGELEIDING

De vorm van de begeleiding hangt af van wat je fijn vindt en kan zowel in de praktijk als buiten zijn.

Sessies €75 (60 minuten)

Meer info over pensioenbegeleiding

Ga met een gerust hart met pensioen, vind zingeving antwoord op de vraag wat te doen na je pensioen bij pensioencoach Manja

Thema sessie: STUDIE OF SCHOOLKEUZE BEGELEIDING

De kosten voor deze begeleiding zijn €75 (60 minuten). Ik maak ook gebruik van talentkaarten om de talenten zichtbaarder te maken.

Meer info over deze studie of school keuze begeleiding

Hoe maak je de juiste studie of schoolkeuze; waar moet je op letten en wat past er nou echt bij jou als persoon en interesses?

Thema sessie: SENSITIVITEIT & PRIKKELS

Als kind meer inzicht in je prikkelsysteem en sensitiviteit krijgen om in balans te blijven, kan tijdens een sessie in de praktijk en duurt 65-75 min. Als prikkelstorm coach maak ik hierbij gebruik van o.a de prikkelstorm coach kaarten om je kind hier zelf mee te laten onderzoeken hoe het bij hem / haar werkt. Meer info over deze sensitiviteit & prikkels sessie

De kosten voor dit ‘inzicht in je prikkelsysteem’ sessie zijn €75 (60 minuten)

Je kind krijgt een overzicht mee naar huis.

HSP oftewel hoogsensitief zijn voelt vaak als een last maar heeft ook vele mooie kanten

Thema sessie: WANDELCOACHING voor ouders

Heerlijk tot rust komen, tijd voor jezelf nemen en helderheid & inzichten opdoen tijdens een wandelcoaching sessie in de Utrechtse natuur. Stop met jakkeren en kom in een versnelling lager om van overleven  naar het leven ervaren te gaan en balans te hervinden.

De kosten voor deze sessie in het groen zijn €75 (70 minuten)

Meer info over deze wandelcoaching

wandelcoaching, kindercoaching of natuurcoaching voor overprikkelde hooggevoelige moeders en vaders die meer ontspanning en ontprikkeling nodig hebben en  weer in balans komen in de natuur van Utrecht

Thema sessie: OUDER & KIND (YOGA) WORKSHOP 

Een gezellige verbindende workshop voor ouder & kind. Meer info, de tarieven en om een afspraak te maken gaan via

Op Het Yogamatje

ouder en kind yoga workshop in Utrecht om samen met je kind te ontprikkelen, ontspannen en het piekerende hoof tot rust te brengen door adem en yoga oefeningen te doen