Moeder woorden: ‘Fijn om even met iemand anders te kunnen sparren over het ouderschap, mezelf en de opvoeding. Voor mijn gevoel doe ik ook maar wat en deze sessie heeft me meerdere inzichten gegeven waar ik mee verder kan. Mijn dochter geeft eigenlijk heel goed aan wat ze nodig heeft en haar anders zijn vind ik juist mooi realiseer ik me’

Landen in het ouderschap

Je bent al een tijd vader of moeder en je zou graag die liefdevolle zelfverzekerde ouder zijn die je je kinderen gunt. Maar door alles wat er is lukt het niet goed die grenzen te stellen of er echt voor je kind te zijn. Elke fase in de kinderontwikkeling heeft weer zijn eigen mooiheden, maar ook struggels en dan draag je ook je eigen jeugd en gebeurtenissen met je mee in je rugzak. Het ouderschap en de opvoeding van je schat(jes) kan daardoor wat zwaar voelen en de onzekerheid grijpt je soms bij de keel.

  • Doe ik het allemaal wel goed genoeg?
  • Waarom begrijp ik mijn kind nou niet goed en hebben we steeds vaker ruzies?
  • Oef dat grenzen aangeven kost me bergen energie en moeite en hoe doe ik dat meer ontspannen?

ouderschap is een ingewikkeld proces waar we als vader of moeder de handvatten weleens in missen. Hoe kan je een rustige en zelfverzekerde ouder zijn in de opevoeding van je kind? dat leer je in deze ouderschaps workshop

Wil jij meer landen in je rol als vader of moeder? Heb je behoefte om te vertragen, zakken, creatief bezig te zijn met andere ouders en stil te staan bij wat jij nodig hebt in het ouderschap om je kind beter te begrijpen? Kom dan naar deze workshop!

Voor wie is deze ouderschap workshop?

Ben jij de ouder van een kind(eren) in de basisschoolleeftijd en vind je het fijn om eens te sparren met anderen over het ouderschap? Ben je klaar met die onzekerheid en sta je open voor creativiteit en ontspanning? Ben je open minded, nooit uitgeleerd en wil je je bewustzijn verruimen op het gebied van kind- en ouder ontwikkeling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Workshop team en meer info

Samen met Heleen Jongsma (kindercoach, gedragsspecialist, remedial teacher in het basisonderwijs en passie voor systemisch werk) geef ik deze workshops en qua inhoud sluiten we aan bij waar jullie als deelnemers tegenaan lopen. We houden de groep graag klein voor genoeg aandacht én veiligheid om openlijk je zorgen en struggles te kunnen delen.
Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje via onderstaande link voor locatie en datums. Boek je plek op tijd, want vol=vol. Tot dan!

Boek hier je plek

Ouderschap workshop samen met Heleen Jongsma die kindercoach, gedragsspecialist, remedial teacher in het basisonderwijs en passie voor systemisch werk is om zo te zorgen voor meer verbinding en rust binnen het gezin, in het ouderschap en de opvoeding van je zoon of dochter die anders denkt en doet