Moeder: ‘De praktijkruimte waar we waren ervoer ik als heel prettig en met zorg ingericht. De opdrachten die we samen deden waren laagdrempelig, leuk en leerzaam. Ik, maar ook mijn zoon (9) hebben je begeleiding als vloeiend ervaren!

Ontspannen en opbloeien in deze sfeervolle kindercoach praktijken

Welkom bij de kindercoach praktijk van Praktijk Manja & Op Het Yogamatje in een van de mooiste straten van de wijk Utrecht Hoograven én als extra locatie in Oudwijk. Op deze plekken komen HSP kinderen en jullie als ouders weer tot rust, lekker in je vel en herontdekt je kind plezier.

De lichte praktijken zijn warm, sfeervol, rustig en met zorg ingericht in natuurlijke tinten. Je kind voelt zich al snel op zijn gemak en er is genoeg ruimte om aan te sluiten bij jullie wensen.

Je laad op, komt tot rust en land in je lijf om zo fijn aan groei en onwikkeling te werken op een leuke en speelse manier.

Kom gezellig binnen en kijk rustig rond!

Welkom voor HSP kinderen, jongeren en hun ouders bij kindercoaching praktijk Manja in Utrecht Hoograven en Utrecht Oudwijk

Vrije expressie, grote bewegingen & ruimte voor rust

In de kindercoaching sessies waarbij hoofd én lijf centraal staan (holistische benadering) is er volop ruimte om op diverse beeldende, ontspannende en via coachingstechnieken aan de slag te gaan. Afgestemd op wie je kind is als persoon en waarvoor jullie komen.

creatieve therapie en speltherapie in Utrecht helpen om je kind terug in balans, lekker in zijn vel en tot ontspanning te komen

systemisch werk, pest gedrag, creatief holistisch kindercoaching en kinderyoga helpen om je HSP kind weer gelukkig te krijgen in Utrecht Hoograven aan de Julianaweg

Praktijkruimte: Julianaweg in Utrecht Zuid – Hoograven

Je zoon of dochter mag helemaal zichzelf zijn en ontdekt nieuwe inzichten, mogelijkheden en kansen. Over de indeling en details van de coaching praktijk zijn goed nagedacht, zodat er genoeg ruimte is voor:

 • beweging, spel en ontspanning op de grond en op het yogamatje
 • staand creatief werk en gesprek op de muur
 • zittend spel en (beeldend) werk aan een bureau

Uiteraard zijn er schorten aanwezig om schoon naar huis te gaan en genoeg materialen om mee te experimenteren.

Kindercoach praktijk ruimte in Utrecht Oudwijk aan Bolstraat 1 waar kinderen lekker in hun vel en in balans komen

Praktijkruimte: Bolstraat in Utrecht Oost – Oudwijk

Ik vind het belangrijk dat er vrij-uit gewerkt kan worden met beweging, yogahoudingen, ademoefeningen, spatters, geluid en geknoei om ongehinderd spanningen te kunnen ontladen en zo weer tot rust en inzicht te komen en blokkades op te heffen. Vanuit een ontspannen basis kunnen we verder de diepere lagen verkennen.

Welkom & contact

Leuk om jou en / of je kind te ontmoeten in een van mijn fijne kindercoach praktijkruimtes in Utrecht waar je blij en geland weer vandaan gaat en jezelf hebt herontdekt!

Praktisch:

Op de Julianaweg in Hoograven is het vanaf 11 uur gratis parkeren. Op 7 min loopafstand zit het Vaartsche Rijn station voor bus, trein en tram met gezellige koffietentjes in de buurt en op het Smaragdplein diverse winkels en supermarkten mocht je veel te vroeg zijn of als ouder moeten wachten tijdens een sessie. Beschikbaarheid praktijk in overleg.

Op de Bolstraat in Oudwijk is een eigen parkeerplaats aanwezig en het Wilhelminapark ligt om de hoek voor een lekkere wandeling. Beschikbaarheid praktijk op donderdagmiddag en 1x/2 weken op dinsdagmiddag.

Neem gerust contact met mij op zonder ergens aan vast te zitten. Vul daarvoor het contactformulier in en ik bel je binnen 48 uur.

Wil je toch liever eerst thuis aan de slag? Dan vind je hier ontspanning tools voor thuis.

kinderontspanning creeren met kindercoaching in Utrecht Hoograven door holistisch kindercoachen en kunstzinnige speltherapie af te wisselen met kinderyoga, ademoefeningen en mindfulness

Terug naar:

Praktijk Manja

Neem vrijblijvend contact op

* Vul deze velden alsjeblieft in.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Vertel me eventueel iets meer

  Ik gebruik je gegevens alleen om je een bevestigings email te sturen en voor het maken van een afspraak.