Je toekomst tegemoet als 55 plusser

Je bent al een aantal jaren lekker aan het werk, alles loopt op rolletjes en thuis zijn de kinderen ook zelfstandiger. Je gaat een nieuwe levensfase in met meer ruimte voor jezelf, je voelt je zelfverzekerder dan ooit en toch bekruipt je het gevoel dat het niet meer voor je klopt. Je vraagt je alleen af op welk gebied dat zit:
  • Is wat ik nu doe echt hetgene wat ik me nog zie doen tot aan mijn pensioen?
  • Wil ik me verder verdiepen in kennis, ben ik toe aan meer tijd voor hobbies of liever een andere uitdaging?
  • Tot wanneer wil ik eigenlijk doorwerken en wat zijn de mogelijkheden hierin?
Inzicht en overzicht hebben in je behoeften, interesses, financiën, mogelijkheden en beperkingen is essentieel om nieuwe keuzes te maken of een pad uit te stippelen tot aan je pensioen.
Merk je dat je doet wat er van je verwacht wordt, de tijd doortikt, maar waarvan je je afvraagt of dat nog is wat jij echt wil? Zie je door de bomen het bos niet en lukt het je niet zelf hier duidelijkheid in te scheppen en heb je daarom behoefte aan mensen die met je meekijken, meedenken en de financiën voor je op een rijtje zetten? Dan is het een goed idee om hier hulp bij te vragen en is het Toekomst In Zicht (TIZ) programma wellicht iets voor jou. De begeleiding kan plaatsvinden op locatie of in mijn fijne coachingspraktijk in Utrecht Hoograven of Utrecht Oost

Fijn, ik hoor graag meer over TIZ

Vanaf augustus ben ik een coach bij TIZ. Vermeld in het berichtenveld op hun contact pagina dat je TIZ via mij hebt gevonden en dan zie ik je binnenkort om je te mogen begeleiden.

Om zo je persoons profiel helder te hebben en eigen regie te kunnen nemen om met je werkgever te gaan zitten of keuzes te maken die meer in lijn zijn met de invulling die je aan deze 3e levensfase wil geven. Ik kijk er naar uit om je te helpen jouw toekomst helder te maken!

Hier lees je meer over het TIZ en het programma; ’toekomst in zicht voor 55+’ers’ .

TIZ PROGRAMMA